De energierekening gaat dit jaar weer omhoog.
Volgens vergelijkingssite Gaslicht.com 107 euro voor een gemiddeld huishouden.

Dat is een stijging van 6 %. De verhoging is het gevolg van onder meer hogere netwerkkosten. Voor een gemiddeld huishouden bedragen deze netbeheerderskosten 17 % van de totale energierekening.

Claudia Umlauf scheef er al een blog over waarin ze stelt dat het aan de kostenverdeling van het Nederlandse energienetwerk nogal schort. Ze vindt dat het tijd wordt dat de consument een eerlijke prijs betaalt voor het gebruik van het netwerk.


Vanavond besteed Tros Tradar aandacht aan de variërende kosten van gasmeters!

We zijn benieuwdt wat je ervan vindt!

Met vriendelijke groet,

Vereniging Eigen Huis

Weergaven: 2341

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Community Beheerder op 11 Februari 2013 op 9.45

Oef..dat is zeker waar Carin,
Dank voor je oplettendheid!

Reactie van Carin Wubbe op 10 Februari 2013 op 21.24

"Vanavond besteedT Tros Radar aandacht..." Het ziet er veel mooier uit zonder die taalfout, nietwaar ;-)??

Reactie van Cees Sanders op 2 Februari 2013 op 20.11

Wij heb ons vorig jaar aangesloten bij de gezamelijke energie inkoop van de Ver. Eigen Huis.

Daarbij hebben wij de prijzen van Gas en Electro levering voor 1 jaar vast gelegd bij de Ned.En.Mij en die kunnen volgens mij tussentijds tot 07 Augustus niet worden gewijzigd.

Ook deze keer hebben wij ons weer aangesloten bij de gezamelijke inkoop van onze energie bij de Vereniging Eigen Huis, naar wij hopen weer tegen een goedkopere energie levering???

Als die prijs ons niet laag genoeg lijkt, zullen wij ons weer aansluiten bij de gezamelijke Energie inkoop bij POWER TO THE PEOPLE

Recente activiteiten

Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Het panelen praatje, DE ZOMER - 2016 van Pjotter hmeer
"Nu mijn panelen het eerste jaar erop hebben zitten kan ik in de door mijzelf gegenereerde grafieken ook de jaaropbrengst van dag tot dag volgen. Dus de opbrengst 1/7/15 tot 1/7/16, dan 2/7/15 - 2/7/16, etc. Tot nu toe blijft de jaaropbrengst binnen…"
3 uur geleden
Kees Rozenberg heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Als je de data onderschept zoals dat met het script van Sander wordt gedaan, zou dat bijna vanzelf moeten gaan. De bestanden die verwerkt zijn worden van een ander achtervoegsel voorzien als ik het me goed herinner, die zal je dan ook weer even…"
Zaterdag
Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Achteraf toevoegen van data aan PVO is geen probleem. Je geeft namelijk altijd de datum en tijd van de meting mee. Maar heb je die gegevens dan? De omvormer onthoudt ze niet. Ik heb aanvankelijk gelogged naar de Growatt server en later mijn eigen…"
Zaterdag
Piet van Etten heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"heeft één van jullie ook nog een tip om de data van afgelopen week alsnog geupload te krijgen naar pvoutput (ik denk zelf aan selectie bestanden uit processed dir 's nachts verwerken) ?"
Zaterdag

© 2016   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden