De energierekening gaat dit jaar weer omhoog.
Volgens vergelijkingssite Gaslicht.com 107 euro voor een gemiddeld huishouden.

Dat is een stijging van 6 %. De verhoging is het gevolg van onder meer hogere netwerkkosten. Voor een gemiddeld huishouden bedragen deze netbeheerderskosten 17 % van de totale energierekening.

Claudia Umlauf scheef er al een blog over waarin ze stelt dat het aan de kostenverdeling van het Nederlandse energienetwerk nogal schort. Ze vindt dat het tijd wordt dat de consument een eerlijke prijs betaalt voor het gebruik van het netwerk.


Vanavond besteed Tros Tradar aandacht aan de variërende kosten van gasmeters!

We zijn benieuwdt wat je ervan vindt!

Met vriendelijke groet,

Vereniging Eigen Huis

Weergaven: 2352

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Community Beheerder op 11 Februari 2013 op 9.45

Oef..dat is zeker waar Carin,
Dank voor je oplettendheid!

Reactie van Carin Wubbe op 10 Februari 2013 op 21.24

"Vanavond besteedT Tros Radar aandacht..." Het ziet er veel mooier uit zonder die taalfout, nietwaar ;-)??

Reactie van Cees Sanders op 2 Februari 2013 op 20.11

Wij heb ons vorig jaar aangesloten bij de gezamelijke energie inkoop van de Ver. Eigen Huis.

Daarbij hebben wij de prijzen van Gas en Electro levering voor 1 jaar vast gelegd bij de Ned.En.Mij en die kunnen volgens mij tussentijds tot 07 Augustus niet worden gewijzigd.

Ook deze keer hebben wij ons weer aangesloten bij de gezamelijke inkoop van onze energie bij de Vereniging Eigen Huis, naar wij hopen weer tegen een goedkopere energie levering???

Als die prijs ons niet laag genoeg lijkt, zullen wij ons weer aansluiten bij de gezamelijke Energie inkoop bij POWER TO THE PEOPLE

Recente activiteiten

Emiel Hubaux heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Bedankt voor het snelle antwoord Kees."
5 uur geleden
Kees Rozenberg heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Dat klopt Emiel, dat wordt door deze regel gedaan, alles met destination poort 5279 wordt doorgezet naar de Growatt server ... sudo iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 5279 -j DNAT --to-destination 42.121.252.160:5279 Kees"
6 uur geleden
Emiel Hubaux heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Ik denk dat alles bij mij naar behoren werkt.Voor de zekerheid had ik nog 1 vraag: Klopt het dat enkel verkeer op poort 5279 van de Pi (in mijn geval een debian server) doorgestuurd wordt naar de growatt server? Dus al het ander verkeer verloopt…"
6 uur geleden
Emiel Hubaux is nu lid van Energie Community
6 uur geleden

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden