Update Oskomera Home Solar week 27-3 t/m 9-4-2013

Voor de ronde 2 deelnemers:
De laatste installaties voor deze ronde worden afgerond. Er zijn een aantal deelnemers die willen wachten met het maken van een installatieafspraak in verband met een verbouwing, verhuizing of het aanvragen van een vergunning.

Voor de ronde 3 deelnemers:
De afgelopen weken hebben de eerste deelnemers een persoonlijke systeem specificatie van ons ontvangen. Wij hebben hiervan de eerste clean orders bevestigt gekregen, waarmee we begonnen zijn met het inplannen van installatieafspraken. Aanstaande woensdag 10 april starten we met de eerste installaties.

Voor vragen over uw persoonlijke systeem specificatie kunt u contact opnemen met één van onze Home Solar Experts via 0493-325900. U kunt bij hen terecht voor vragen over uw dakopstelling, besparingen/rendementen en overige vragen. Onze Home Solar Experts helpen u graag.

Update Plugwise
Storing dataverwerking

Eerder hebben wij deelnemers, die een storing ondervinden in de verwerking van data, gevraagd een e-mail te sturen naar onze klantenservice. Wij hebben deze meldingen ontvangen en doorgezet naar Plugwise. Op dit moment pakt Plugwise iedere melding individueel op om voor iedere deelnemer een geschikte oplossing te vinden. Wij schakelen dagelijks met Plugwise om dit proces te coördineren en streven dan ook naar een geschikte oplossing op korte termijn.

Heeft u ook een storing in de verwerking van data? Stuur ons dan een e-mail onder vermelding van ‘Storing Plugwise’ naar klantenservice@oskomerahomesolar.nl. Wij ontvangen graag het klantnummer, omschrijving van het probleem, bij voorkeur een screenshot en de vermelding van de Stretch ID. De Stretch ID kunt u vinden op de sticker van de Stretch. Deze ID code is dezelfde code welke u gebruikt heeft bij de installatie van de software.

15 panelen of meer

Eind vorige week hebben wij de laatste hardware binnengekregen voor pakketten van 15 panelen of meer. Dit betekent dat alle leveringsachterstanden met Plugwise zijn opgelost. Wij hebben deze Plugwise hardware verzonden naar onze installateurs, die deze voor eind april bij alle deelnemers (met 15 panelen of meer) opleveren. Mocht u de komende weken niet in de gelegenheid zijn voor een installatieafspraak van uw Plugwise systeem neemt u dan contact met ons op via klantenservice@oskomerahomesolar.nl

Aangepaste openingstijden

Mede door de toename van telefoongesprekken en de beschikbare tijd van deelnemers in avonduren hebben wij onze openingstijden op de klantenservice aangepast . U kunt ons vanaf heden bereiken van maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 20.00 uur en op vrijdag van 8.30 en 17.00 uur.

Bereikbaarheid
Afgelopen week zijn er 941 e-mails binnengekomen en 582 telefoongesprekken geweest. De responsetijd op onze e-mail is op dit moment 3 werkdagen.

Met vriendelijke groet,

Oskomera Home Solar

Weergaven: 1100

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Mike op 10 April 2013 op 13.25

Responsetijd drie dagen ! Op zich knap bij dat volume, alleen...

....is het antwoord op mijn mail van 27 maart aan de klanteservice OHS zeker in de folder 'zoekgeraakte berichten' i.p.v. 'verzonden' beland...

wel goed voor de statistiek.

Recente activiteiten

Vereniging Eigen Huis posted a blog post

Recordopbrengst zonnepanelen door zomers weer

Door het goede weer van afgelopen weken produceren Nederlandse zonnepanelen meer energie dan ruim drie energiecentrales, aldus Eneco. Dit komt neer op zo’n 2.400 tot 2.500 megawattuur wat er dagelijks wordt opgewekt door zonnepanelen.Het hele artikel lees je…See More
15 uur geleden
Pjotter hmeer posted a blog post

Zon-uren en opbrengsten. eerst jammeren en dan dit..... Juni & zomer 2017.

Na een artikel over het voorjaar te hebben geschreven ofwel komkommeren kan ik het nu niet laten om over de maand juni iets te vertellen. Tja wat moet je vertellen over de maand juni "Gewoon een te gekke maand met allemaal records"Of er was weer eens een warmte record, of de meeste aantal zonne-uren deze maand etc etc. De kranten staan er weer vol mee hoe goed de panelen het wel niet doen. De dagen zijn het langst dus de maand juni moet één van de maanden worden waar iedereen de beste of één na…See More
Maandag
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je "JAAR" opbrengsten - [week-27 / 2017] van Pjotter hmeer
"Harry & Cornelis,  Upload done groet."
Zaterdag
Paul heeft gereageerd op blogbijdrage Zon-uren en opbrengsten voorjaar 2017 Wat gaat het worden? van Pjotter hmeer
"Ha. Nu al meer opgewekt dan heel juni 2016. Dit wordt een topjaar :-)"
21 Jun

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden