Het is weer de tijd van het jaar om over mijn energiecontract na te denken. Ik zit nu bij Greenchoice en ben daar best tevreden over. Maar wellicht zijn er inmiddels betere alternatieven?

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Pjotter hmeer op 10 Juli 2017 op 0.36
:-/ Johan, zolang je zelf groen bezig bent is de leverancier minder belangrijk. We betalen voornamelijk belastingen en leveringskosten die zijn overal hetzelfde. Als ik mijzelf als voorbeeld neem ben ik een voorloper op het gebied van weinig energiegebruik. Geisoleerde woning, panelen die meer opleveren dan gebruik. Zoveel mogelijk aparaten die gas vervangen al is het maar een eierkoker. Gas verbruik bij jaarrekening is 750 kub gas. Mijn maandelijkse energie rekening komt op 45 euro. Minister Kamp zou eigenlijk heel blij moeten zijn. Moet er even bij vertellen dat dit voor een twee persoons huishouding is. Ik zit reeds jaren bij Energie direkt daar die zonder overstappen mij toch een korting geven al moet je wel onderhandelen. Laatst was deze 70 euro voor een jaar verlengen dus in mijn geval bijna 2 maanden energie. Gas blijft Gas. Het gaat een heel ander verhaal worden wanneer saderen wordt weggestreept.
Reactie van Johan Vromans op 9 Juli 2017 op 13.19

Ja, groen moet het beslist zijn, maar ik zoek een optimum tussen groen en voordelig :) .

Reactie van Jan Workum op 8 Juli 2017 op 16.55

Als je op basis van duurzaam opgewekt wil kiezen kun je dit lijstje aflopen.

Recente activiteiten

Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
"@Jaap van der Veen: Uw klachten moéten serieus genomen worden. Schone lucht is een eerste levensbehoefte, een houtgestookte hottub is dat niet. Bovendien was het verstandig geweest als de buren, indien zij rookoverlast hadden voorzien, dit…"
gisteren
Profielpictogramwaeghe frans en Jaap van der Veen zijn lid geworden van Energie Community
gisteren
Jaap van der Veen heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
"Ik ben lid geworden via, via omdat ik ernstige overlast ondervind van het gestook van een hottub (houtgestookt) van de buren. Het dreigt nu uit te lopen op een ordinaire burenruzie. Ik heb meerdere malen verzocht iets aan de overlast (stank en…"
gisteren
Jaap van der Veen heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
gisteren

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden