growatt wifi module inloggen op nieuwe router

Hallo, wie kan mijn helpen. Ik heb een nieuwe router, maar het lukt me niet om daar op in te loggen. Alles geprobeerd zelfs een harde reset. kan ik niet in de module komen. wie kan mij helpen

Weergaven: 126

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Johan Vromans op 24 Maart 2017 op 20.43

Kun je op de TP router zien dat er geprobeerd wordt verbinding te maken?

Is de router erop ingesteld dat onbekende apparaten verbinding kunnen maken?

Reactie van Frederik op 24 Maart 2017 op 10.17

reactie aan Johan; ik kan geen connectie krijgen via het ingebouwde ap. als ik via shinephone app de connectie wil maken zie ik mijn TP router en wil dan een verbinding maken en dat lukt niet, en het wachtwoord klopt. Het duurt ongeveer 200 seconden, en uiteindelijk blijft het blauwe lampje snel knipperen. hij moet dus langzaam knipperen want dan is de verbinding tot stand gekomen.

Reactie van Frederik op 24 Maart 2017 op 10.04

Hallo

ik heb 9 characters.

Reactie van Sander Plug op 24 Maart 2017 op 7.48
Hoeveel characters is het wifi password van je router. De wifistick heeft een maximum van 32 uit mijn hoofd.
Reactie van Johan Vromans op 23 Maart 2017 op 19.10

Je kunt dus connecten met de Growatt Wifi via het ingebouwde AP.

Kun je in de lijst dan je TP-Link router zien en selecteren?

Weet je zeker dat je het goede password intypt?

Wat gebeurt er dan?

Reactie van Frederik op 22 Maart 2017 op 11.28

ik kan  met mijn growatt wifi module niet inloggen in mijn nieuwe TP-Link router, deze router heb ik nieuw gekocht omdat de oude was stuk gegaan. Ik heb het hele protocol van growatt doorlopen, maar het wil niet lukken. zelfs met een harde reset (op aanraden van de leverancier) wil het niet lukken.

Reactie van Johan Vromans op 22 Maart 2017 op 8.32

Je bent een beetje onduidelijk in de probleemstelling.

Kun je niet inloggen in je (nieuwe) router, of kun je niet inloggen in de WiFi module, of kan de WiFI module niet inloggen in de router?

Recente activiteiten

Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
""Voorzien van rookoverlast"? Weinig kans, Het is net zoals vroeger met de mensen die rookten: zij hadden geen idee wat ze hun niet-rokende medemens aandeden want zij merkten er zelf niets van. Bovendien, in het geval van (moderne,…"
9 uur geleden
Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
"@Jaap van der Veen: Uw klachten moéten serieus genomen worden. Schone lucht is een eerste levensbehoefte, een houtgestookte hottub is dat niet. Bovendien was het verstandig geweest als de buren, indien zij rookoverlast hadden voorzien, dit…"
Donderdag
Profielpictogramwaeghe frans en Jaap van der Veen zijn lid geworden van Energie Community
Donderdag
Jaap van der Veen heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
"Ik ben lid geworden via, via omdat ik ernstige overlast ondervind van het gestook van een hottub (houtgestookt) van de buren. Het dreigt nu uit te lopen op een ordinaire burenruzie. Ik heb meerdere malen verzocht iets aan de overlast (stank en…"
Donderdag

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden