Kreeg deze week een brief van de VEH waarin ze me lieten weten zonnepanelen op het dak heel handig kunnen zijn, en ze vroegen of dat niets voor mij is en zij een collectieve aankop kunnen regelen....

Nu is het inderdaad al 4 jaar geleden dat ik mijn panelen heb gekocht (via de VEH wel te verstaan!). Het is bijna sneu. Ik ga er een beetje van uit dat de vereniging niet verwacht dat de panelen al zijn versleten, maar dat het klantsysteem voor mailings niet kijkt wie een echte prospect zou zijn en wie niet.

Weergaven: 124

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Community Beheerder op 4 Oktober 2016 op 10.03

Hallo Pjotter, 
Er was inderdaad te weinig animo om met ons om de tafel te gaan zitten. Het is daarom helaas niet doorgegaan, maar we zijn daar nog steeds bereid toe. 

Groet, 
Community Beheerder

Reactie van Pjotter hmeer op 29 September 2016 op 12.52

Beheerder,

Kun je intern eens aan Theo Elfrink vragen wat de uitkomst is van jullie onderzoek, we zijn wel nieuwsgierig.

Er waren te weinig mensen om rond de tafel te zitten misschien agenda vol of zo niets over bekend.

++

Beste allemaal, 

In november plaatsten wij een blog over de Slimme Energie Service. Op dit moment voert Vereniging Eigen Huis samen met energieleverancier Qurrent en netbeheerder Liander een proef uit waarbij 300 woningbezitters door een slim energie contract gebruik kunnen maken van uurprijzen voor stroom en dag- en nachtprijzen voor gas.

Naar aanleiding van deze blog merken we dat er veel vragen, opmerkingen en discussies zijn rondom de Slimme Energie Service. Het lijkt ons interessant om eens met jullie om de tafel te zitten en hierover van gedachte te wisselen. Zo inspireren we elkaar, kunnen we gelijk al jullie vragen beantwoorden en de Slimme Energie Service nader toelichten. Graag nodigen we jullie uit voor een gezamenlijke lunch op vrijdag 8 januari van 12.00 uur tot 13.30 uur bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. In een informele setting proberen Ronnie Groenewold, Theo Elfrink en Mark van Loon (Qurrent) al jullie vragen te beantwoorden. Wil jij hierover meepraten op 8 januari? Stuur dan een persoonlijk bericht naar Vereniging Eigen Huis of de Community Beheerder met je naam, e-mailadres en telefoonnummer. 

Tot dan! :-)

Groet, 
Vereniging Eigen Huis

Reactie van Community Beheerder op 29 September 2016 op 10.52

Graag gedaan Mike! We waarderen jullie enorm als community-leden en nemen jullie signaleren erg serieus. Ik ben dus blij dat ik daar iets in heb kunnen betekenen :-) 

Groet, 
Community Beheerder

Reactie van Mike op 22 September 2016 op 13.32

Vandaag is namens de vereniging een mooie bos bloemen bezorgd, als pleister op de wond na de ervaren overlast.

Zo, community beheerder, dank voor de inspanningen, al had ik gezegd, dat wat mij betreft niets hoefde te worden uitgezocht.... maar als dit het gevolg is, doe mij dan de volgende keer rustig weer een aanbieding ;-)

Reactie van Community Beheerder op 15 September 2016 op 9.22

Hallo Mike, 
Dat is bijzonder. We proberen er altijd voor te zorgen dat mensen die al zonnepanelen hebben deze brief niet meer ontvangen. Waarschijnlijk is er dan ergens iets mis gegaan en we willen dit graag uitzoeken. Zou je daarom je postcode en huisnummer aan mij door willen geven via een persoonlijk bericht? Bedankt alvast!

Groet, 
Community Beheerder

Reactie van Sander Plug op 13 September 2016 op 20.28

tja... waarschijnlijk is het goedkoper iedereen een brief te sturen dan bij te houden wie al zonnepanelen heeft.... Maar ben het met je eens, is niet erg handig.

Recente activiteiten

Vereniging Eigen Huis posted a blog post

Recordopbrengst zonnepanelen door zomers weer

Door het goede weer van afgelopen weken produceren Nederlandse zonnepanelen meer energie dan ruim drie energiecentrales, aldus Eneco. Dit komt neer op zo’n 2.400 tot 2.500 megawattuur wat er dagelijks wordt opgewekt door zonnepanelen.Het hele artikel lees je…See More
15 uur geleden
Pjotter hmeer posted a blog post

Zon-uren en opbrengsten. eerst jammeren en dan dit..... Juni & zomer 2017.

Na een artikel over het voorjaar te hebben geschreven ofwel komkommeren kan ik het nu niet laten om over de maand juni iets te vertellen. Tja wat moet je vertellen over de maand juni "Gewoon een te gekke maand met allemaal records"Of er was weer eens een warmte record, of de meeste aantal zonne-uren deze maand etc etc. De kranten staan er weer vol mee hoe goed de panelen het wel niet doen. De dagen zijn het langst dus de maand juni moet één van de maanden worden waar iedereen de beste of één na…See More
Maandag
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je "JAAR" opbrengsten - [week-27 / 2017] van Pjotter hmeer
"Harry & Cornelis,  Upload done groet."
Zaterdag
Paul heeft gereageerd op blogbijdrage Zon-uren en opbrengsten voorjaar 2017 Wat gaat het worden? van Pjotter hmeer
"Ha. Nu al meer opgewekt dan heel juni 2016. Dit wordt een topjaar :-)"
21 Jun

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden