Peter de Bruijne
  • Man
Delen

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Peter de Bruijne heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Peter de Bruijne

Recente activiteiten

Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"Hallo Peter, Begrijpelijk dat je teleurgesteld bent in de gang van zaken rondom de installatie van zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis wil graag kijken of ze nog iets voor je kunnen betekenen. Zou je je postcode+huisnr en/of je lidnummer en…"
15 Jan 2015
Mike heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"Met de actuele weersomstandigheiden had je kans gehad dat, ondanks een ingeplande en bevestigde installatieafspraak, deze alsnog was geannuleerd, puur omdat het te gevaarlijk is om met windkracht 7 op een ladder of dak te staan en daar panelen van…"
12 Jan 2015
wim heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"was bij mij in de zomer, zelfde verhaal. Eerst veel meer dan 4 weken, daarna werd de afspraak ook nog eens afgezegd omdat er geen panelen waren. Ging nog eens meer dan een maand langer duren Door bemiddeling van VEH toch goed opgelost en…"
11 Jan 2015
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"Mee eens dus contact opnemen met VEH is de beste stap kijken wat ze kunnen doen maar 14 dagen uitloop is te verwachten. Tip ik zou hier op dit moment niet te veel drukte om maken zorg eerst dat de panelen goed en degelijk op je dak liggen irritatie…"
11 Jan 2015
Peter de Bruijne heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"Om die paar  gemiste kWh lig ik niet wakker.Ik stoor me aan de de nonchalance waarmee men zich niet aan de afspraken houdt na ondertekening van het contract.Onder: "Wat is zonne-energie>>meest gestelde vragen>>wanneer worden…"
11 Jan 2015
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"Hoe vervelend de gang van zaken ook lopen U kunt blij zijn dat dit in de winter gebeurd en niet in mei, juni, juli ik weet niet hoe groot uw systeem is maar een schatting bij uitloop van 14 dagen is een gemis van 30kW voor JAN daar valt dus wel mee…"
10 Jan 2015
Peter de Bruijne posted a blog post

Teleurstellende gang van zaken.

Installatie van de zonnepanelen wordt beloofd 4 weken na ondertekening van het contract.Op 26/11 contract getekend en direct de helft van het totale bedrag overgemaakt. Dan volgt bericht over de montagedatum: 6 januari.Anderhalve week later de mededeling dat de (zwarte) panelen op 6 januari niet geleverd kunnen worden en dat als nieuwe installatiedatum 19 januari wordt aangehouden.Ik vind dit een teleurstellende en ook ergernis wekkende gang van zaken.Als klant moet je van alles, onder andere…See More
10 Jan 2015
Peter de Bruijne is nu lid van Energie Community
10 Jan 2015

De blog van Peter de Bruijne

Teleurstellende gang van zaken.

Installatie van de zonnepanelen wordt beloofd 4 weken na ondertekening van het contract.Op 26/11 contract getekend en direct de helft van het totale bedrag overgemaakt. Dan volgt bericht over de montagedatum: 6 januari.Anderhalve week later de mededeling dat de (zwarte) panelen op 6 januari niet geleverd kunnen worden en dat als nieuwe installatiedatum 19 januari wordt aangehouden.Ik vind dit een teleurstellende en ook ergernis wekkende gang van zaken.Als klant moet je van alles, onder…

Doorgaan

Geplaatst op 10 Januari 2015 om 17.34 — 7 commentaren

Prikbord

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Recente activiteiten

Paul heeft gereageerd op blogbijdrage Zon-uren en opbrengsten voorjaar 2017 Wat gaat het worden? van Pjotter hmeer
"Ha. Nu al meer opgewekt dan heel juni 2016. Dit wordt een topjaar :-)"
gisteren
H Slotman is nu lid van Energie Community
Dinsdag
Vereniging Eigen Huis posted a blog post

800 zonnepanelen op nieuwe attractie Efteling

De nieuwe attractie in de Efteling Symbolica: Paleis der fantasie heeft 800 zonnepanelen gekregen in de paleistuin. De attractie werd gebouwd ter ere van het 65-jaige jubileum van de Efteling en opent deze zomer.Lees hier het hele artikel.See More
Dinsdag
Paul heeft gereageerd op blogbijdrage Enquete zonnepanelen van Mas
"Johan, de eerste 5 vragen hebben niets met zonnepanelen te maken :-) Maar je kan ze gewoon skippen, dat is dan wel weer aardig. "
Maandag

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden