Jos
  • Man
Delen
 

De pagina van Jos

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Jos heeft nog geen cadeaus ontvangen

Jos een cadeau geven

Recente activiteiten

Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt module online uitlezen en koppelen aan PV output van Jos
"Als je erin slaagt om de login te automatiseren..."
31 Mrt
Jos heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt module online uitlezen en koppelen aan PV output van Jos
"Hoi Johan,Bedankt voor je reactie.Ik had dus stiekem gehoopt alles online te kunnen koppelen en niet een thuissysteempje te hoeven maken. Nu ik je post zo lees was dat toch een gevalletje wensdenken...  jammer.Mocht er nog iemand een andere…"
30 Mrt
Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt module online uitlezen en koppelen aan PV output van Jos
"Daar zit het probleem. Om in te loggen moet je een challenge/response doen en die is weliswaar te automatiseren maar niet eenvoudig. Veel eenvoudiger is het om op een van de thuissystemen (bv. een RPi) een proxy server op te zetten die het verkeer…"
29 Mrt
Jos posted a blog post

Growatt module online uitlezen en koppelen aan PV output

Hoi mede zongebruikers,sinds afgelopen jaar zijn wij tevreden zonnepaneel gebruikers en als omvormer hebben wij een Growatt 1500S.Alles werkt prima, en ook de terugkoppeling via de Growatt server werkt goed. De app en website worden langzaam steeds beter; dat is mooi meegenomen.Wat ik wel mis is de mogelijkheid om mijn gegevens automatisch door te laten zetten naar PVoutput om zo de gegevens te kunnen vergelijken met vrienden en collega's.Nu zit ik er over te denken om een Raspberry Pi aan te…See More
28 Mrt
Jos is nu lid van Energie Community
28 Mrt

De blog van Jos

Growatt module online uitlezen en koppelen aan PV output

Hoi mede zongebruikers,

sinds afgelopen jaar zijn wij tevreden zonnepaneel gebruikers en als omvormer hebben wij een Growatt 1500S.

Alles werkt prima, en ook de terugkoppeling via de Growatt server werkt goed. De app en website worden langzaam steeds beter; dat is mooi meegenomen.

Wat ik wel mis is de mogelijkheid om mijn gegevens automatisch door te laten zetten naar PVoutput om zo de gegevens te kunnen vergelijken met vrienden en collega's.

Nu zit ik er over te denken…

Doorgaan

Geplaatst op 28 Maart 2017 om 13.47 — 3 commentaren

Prikbord

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Recente activiteiten

Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
""Voorzien van rookoverlast"? Weinig kans, Het is net zoals vroeger met de mensen die rookten: zij hadden geen idee wat ze hun niet-rokende medemens aandeden want zij merkten er zelf niets van. Bovendien, in het geval van (moderne,…"
9 uur geleden
Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
"@Jaap van der Veen: Uw klachten moéten serieus genomen worden. Schone lucht is een eerste levensbehoefte, een houtgestookte hottub is dat niet. Bovendien was het verstandig geweest als de buren, indien zij rookoverlast hadden voorzien, dit…"
Donderdag
Profielpictogramwaeghe frans en Jaap van der Veen zijn lid geworden van Energie Community
Donderdag
Jaap van der Veen heeft gereageerd op blogbijdrage 20 miljard voor windmolens op zee. Op land steken wij de houtkachels aan om alle voordelen te niet te doen. van Jos Merks
"Ik ben lid geworden via, via omdat ik ernstige overlast ondervind van het gestook van een hottub (houtgestookt) van de buren. Het dreigt nu uit te lopen op een ordinaire burenruzie. Ik heb meerdere malen verzocht iets aan de overlast (stank en…"
Donderdag

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden