Guus W.
Delen

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Guus W. heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Guus W.

Recente activiteiten

Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Amateuristische communicatie CIE / Eigenhuis / Vandenbron, van Guus W.
"Beste Guus W. Ik snap dat je wat gefrustreerd bent over hoe de communicatie is gelopen. Ik zal je feedback dan ook doorgeven aan de desbetreffende afdeling zodat dit hopelijk in het vervolg niet meer voorkomt. Mocht ik nog iets voor je…"
28 Nov 2014
Guus W. posted a blog post

Amateuristische communicatie CIE / Eigenhuis / Vandenbron,

We hebben dan wel te doen met een vereniging, maar handelen met Collectieve Inkoop Energie is een zakelijke bezigheid en dient volgens mij ook zakelijk afgehandeld te worden. Bij opgaaf op 7 nov. 2014, om via de Collectieve Inkoop Energie over te stappen naar Vandebron, ontving ik een bevestigingsmail van Eigenhuis:"Binnen twee weken ontvangt u van Vandebron eerst een welkomstmail met de inloggegevens voor uw persoonlijke pagina waar u uw gegevens kunt beheren en meer informatie over uw stroomproducent kunt vinden."En dann nog een paar van die mooie punten.Inmiddels is het 21 november, twee weken verder en nog heb ik niets mogen vernemen.Op hetzelfde moment heb ik Vandebron ook een bericht verzonden, met gelijksoortige inhoud. Daarbij aangegeven dat deze wijze van communiceren niet het gevoel geeft met een betrouwbaar bedrijf van doen te hebben. Dit schrijvende een halve dag later. Geen respons. Werken ze niet op vrijdag?Afsluitend het bericht met: Kunt u SVP p.o. aangeven wanneer ik…See More
21 Nov 2014
Gert-Jan Faber heeft gereageerd op blogbijdrage Aanbod van de Collectieve Inkoop Energie, maar... van Guus W.
"Het antwoord op je vraag "heb ik iets fout gedaan" = neen ! Je doet gewoon goed je huiswerk :-). Ik doe zelf elk jaar mee met VEH, maar heb nog nooit een aanbieding gehad waarvan ik kon zeggen: doen !"
7 Nov 2014
Guus W. posted a blog post

Aanbod van de Collectieve Inkoop Energie, maar...

Aanbod van de Collectieve Inkoop Energie is ontvangen.Mooi, daar gaan we mee aan het werk. Dat ben ik maar even gaan vergelijken met de eerste de beste die via Google op "inkoop energie" te vinden is.Bij energiecollectief.nl heb ik, met de zelfde voorwaarden, een totaal per jaar bij Budget Energie: € 1726,07 gevonden.Terwijl het VEH-aanbod per jaar bij Vandenbron € 1746,00 is en Budget Energie bij, een drie jarig contract, € 1739,07 biedt.Heb ik dan iets fout gedaan?In de aanbod mail stond ook:Onze medewerkers staan voor u klaar!Naast het stellen van vragen via het online contactformulier of via telefoon, kunt u ook kiezen voor direct online contact. Wanneer er een medewerker beschikbaar is verschijnt er op uw persoonlijke pagina een knop waarmee u een live chatgesprek kunt starten. Zo heeft u direct antwoord op uw vraag!En ik maar wachten en wachten, maar een chat-sessie blijft uit.Ondertussen de opmerking maar per contactformulier verzonden.Sh..., krijg ik een antwoord dat het…See More
7 Nov 2014
Guus W. is nu lid van Energie Community
21 Okt 2013

De blog van Guus W.

Amateuristische communicatie CIE / Eigenhuis / Vandenbron,

We hebben dan wel te doen met een vereniging, maar handelen met Collectieve Inkoop Energie is een zakelijke bezigheid en dient volgens mij ook zakelijk afgehandeld te worden.
 …
Doorgaan

Geplaatst op 21 November 2014 om 13.49 — 2 commentaren

Aanbod van de Collectieve Inkoop Energie, maar...

Aanbod van de Collectieve Inkoop Energie is ontvangen.

Mooi, daar gaan we mee aan het werk. Dat ben ik maar even gaan vergelijken met de eerste de beste die via Google op "inkoop energie" te vinden is.

Bij energiecollectief.nl heb ik, met de zelfde voorwaarden, een totaal per jaar bij Budget Energie: € 1726,07 gevonden.

Terwijl het VEH-aanbod per jaar bij Vandenbron € 1746,00 is en Budget Energie bij, een drie jarig contract, € 1739,07 biedt.

Heb ik dan iets fout… Doorgaan

Geplaatst op 7 November 2014 om 15.00 — 1 commentaar

Prikbord

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Recente activiteiten

Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je "JAAR" opbrengsten - [week-29 / 2017] van Pjotter hmeer
"Momenteel in zweden gaan we toevoegen"
23 uur geleden
Alex heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
gisteren
Alex is nu lid van Energie Community
gisteren
Pascal heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je "JAAR" opbrengsten - [week-29 / 2017] van Pjotter hmeer
"Hoi Pjotter, Weer is een jaar omgevlogen, en helaas was het jaar qua zonnen energie ons niet gunstig gestemd. Maar nog geen man overboord, we hebben nog steeds een overschot. 4e x 365 dagen, 2472"
Zondag

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden