Community Beheerder
Delen

De vrienden van Community Beheerder

  • Theo van de Kerkhof
  • Pjotter hmeer
  • Mike

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Community Beheerder heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Community Beheerder

Recente activiteiten

Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage toegankelijkheid webpagina van Hermi
"Hallo Hermi, Deze melding is bij ons bekend en we zijn druk bezig om dit op te lossen. Groet, Community Beheerder"
29 Dec 2016
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage klantenbeheer VEH van Mike
"Hallo Pjotter, Er was inderdaad te weinig animo om met ons om de tafel te gaan zitten. Het is daarom helaas niet doorgegaan, maar we zijn daar nog steeds bereid toe. Groet, Community Beheerder"
4 Okt 2016
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage klantenbeheer VEH van Mike
"Graag gedaan Mike! We waarderen jullie enorm als community-leden en nemen jullie signaleren erg serieus. Ik ben dus blij dat ik daar iets in heb kunnen betekenen :-) Groet, Community Beheerder"
29 Sept 2016
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage klantenbeheer VEH van Mike
"Hallo Mike, Dat is bijzonder. We proberen er altijd voor te zorgen dat mensen die al zonnepanelen hebben deze brief niet meer ontvangen. Waarschijnlijk is er dan ergens iets mis gegaan en we willen dit graag uitzoeken. Zou je daarom je postcode…"
15 Sept 2016
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage De Slimme Energie Service van Vereniging Eigen Huis
"Beste allemaal, We merken dat er veel vragen, opmerkingen en discussies zijn rondom de Slimme Energie Service. Het lijkt ons interessant om eens met jullie om de tafel te zitten en hierover van gedachte te wisselen. Zo inspireren we elkaar, kunnen…"
24 Dec 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage "Hogere energierekening door wanbetalers" NLE Nederlandse Energie Maatschappij van Jan Workum
"Beste allen, Op onze website kun je ons nieuwsbericht hierover lezen met daaronder de updates. Vereniging Eigen Huis vindt het onder andere onterecht dat NLE klanten verleidt met een korting, maar deze niet uitkeert nu het bedrijf…"
4 Sept 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Tijd gestopt SMA SB2000HF van N.M. Kuipers
"Beste Kuipers, Vereniging Eigen Huis is op zoek naar een partij om alle garanties op pakketten over te nemen. Zodra wij hiervoor een partij gevonden hebben communiceren wij dat direct aan alle leden die deelgenomen hebben aan 123zonne-energie.…"
30 Jun 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Mechanische ventilatie vreet stroom van Vereniging Eigen Huis
"Hallo,Wij juigen discussie's altijd toe maar willen voor de duidelijkheid even melden dat VEH op geen enkele manier een alliantie met HIER klimaatbureau heeft. Het artikel leek ons interessant voor de community en is om die reden…"
23 Jun 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Omvormer geluidsproductie van W. Jonker
"Hallo allen, Voor de deelnemers aan onze Collectieve Inkoop Zonne-energie 2011 t/m 2013, waarbij Oskomera Solar Power Solutions (of voorheen Home Solar) de installatie heeft uitgevoerd, onderzoeken wij  hoe de garantstellingen,…"
16 Jun 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage oskomera failliet?? van RobV
"Beste allemaal, Op het moment dat ik het bericht over het faillissement van Oskomera hier op het forum wilde plaatsen zag ik dat jullie het bericht zelf al hadden gevonden. We zijn op dit moment nog aan het onderzoeken hoe we de…"
16 Jun 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurstellende gang van zaken. van Peter de Bruijne
"Hallo Peter, Begrijpelijk dat je teleurgesteld bent in de gang van zaken rondom de installatie van zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis wil graag kijken of ze nog iets voor je kunnen betekenen. Zou je je postcode+huisnr en/of je lidnummer en…"
15 Jan 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Wat is de waarde van monitoring oplossing in het Oskamera contract? van Pim
"Beste Janneke, De community wordt zeker in de gaten gehouden en als er mensen zijn die onze hulp nodig hebben helpen wij die graag. Je kunt via een persoonlijk bericht even je gegevens achterlaten dan zorg ik dat er zo snel mogelijk contact met…"
8 Jan 2015
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage Amateuristische communicatie CIE / Eigenhuis / Vandenbron, van Guus W.
"Beste Guus W. Ik snap dat je wat gefrustreerd bent over hoe de communicatie is gelopen. Ik zal je feedback dan ook doorgeven aan de desbetreffende afdeling zodat dit hopelijk in het vervolg niet meer voorkomt. Mocht ik nog iets voor je…"
28 Nov 2014
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage OPROEP: Vreemde zaken cq afhandelingen bij energieleveranciers. Ondersteund door VEH zie blog van Pjotter hmeer
"Pjotter en Mike, Is jullie klacht inmiddels opgelost? Of kan ik jullie daar ook nog bij helpen? Ook voor jullie geldt dan: laat even je lidnr en/of postcode + huisnr. achter in een persoonlijk bericht aan mij dan zorg ik ervoor dat er…"
29 Jul 2014
Community Beheerder heeft gereageerd op blogbijdrage OPROEP: Vreemde zaken cq afhandelingen bij energieleveranciers. Ondersteund door VEH zie blog van Pjotter hmeer
"Beste Richard Simons,Heeft Electrabel je probleem inmiddels opgelost of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Zo ja, laat dan even je lidnr en/of postcode+huisnr achter (of stuur dit even in een persoonlijk bericht). Dan ga ik ervoor zorgen…"
29 Jul 2014

Het hoofddoel van een community is om de kennis en ervaring te delen die bij de verschillende deelnemers aanwezig is. In deze rol, zal ik voor zover nodig, de discussies begeleiden en de interactiviteit bevorderen.

Video's van Community Beheerder

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

De blog van Community Beheerder

PakdeWind definitief van platform verwijderd

Beste leden van de community, We hebben besloten om PakdeWind definitief van dit platform te verwijderen. Dit bleek een alias te zijn voor de heer Henk Daalder die al eerder van ons platform is verwijderd. We hebben toen meerdere keren contact gehad met de heer Daalder. Via deze community en via de mail. Na zijn tijdelijke schorsing op dit platform hebben we hem 2 keer telefonisch gesproken. In die gesprekken hebben we aangegeven dat we de inhoudelijke…

Doorgaan

Geplaatst op 22 Mei 2014 om 15.08

Bericht van Plugwise

Wordt niet vaak als spreekbuis gebruikt, maar dit bericht ontving ik van Plugwise (via Oskomera)--Zoals deelnemers wellicht gezien hebben, heeft Plugwise zich aangemeld op de blog. Het bedrijf wil graag op de hoogte blijven van alle issues en vragen die spelen omtrent haar systemen maar zullen niet actief input leveren. Vereniging Eigen Huis en Oskomera Home Solar blijven verantwoordelijk voor de communicatiestroom van het product Plugwise. Beide…

Doorgaan

Geplaatst op 15 Februari 2013 om 11.30 — 25 commentaren

Lid Sylvia Konowa is verwijderd

All,

De afgelopen 4 maanden hebben we het aantal (buitenlandse) spam accounts gereduceerd tot bijna nul door een extra beveiligingsvraag toe te voegen.

Helaas is er deze ochtend iemand tussendoor geslopen.
Vandaar dat we lid Sylvia Konowa hebben verwijderd.
De beveiligingsvraag is inmiddels gewijzigd!

Met vriendelijke groet,

Community Beheerder

Geplaatst op 5 Februari 2013 om 10.00 — 1 commentaar

Reclame

Beste deelnemers,

Dank voor jullie signalering.
De blog van Movetech Handelsonderneming is verwijderd op verzoek van meedere leden.
Bij een volgende uiting van reclame ontvang ik graag bericht. Ik zal dan overgaan tot het sluiten van het account.

Met vriendelijke groet,

Community Beheerder

Geplaatst op 1 Februari 2013 om 9.37 — 2 commentaren

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Op 15 Maart 2013 om 19.30 zei Mike...

Op 15 Maart 2013 om 19.24 zei Mike...

dat is nou juist het probleem

de errormelding is juist op deze functie van het sturen van berichten naar je vrienden waardoor mailen via dit kanaal niet werkt.

 
 
 

Recente activiteiten

Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage Test met zonnepanelen op wegdek van Vereniging Eigen Huis
"@AD: In de VS is een dergelijk project op grotere schaal (Solar roadways) Wie niet waagt wie niet wint. Probleemdenkers (als u) hebben de wereld nog nooit een stap verder gebracht. Het eerste vliegtuig in 1903 vloog slechts 12 seconden en…"
14 uur geleden
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je "JAAR" opbrengsten - [week-29 / 2017] van Pjotter hmeer
"Momenteel in zweden gaan we toevoegen"
gisteren
Alex heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
gisteren
Alex is nu lid van Energie Community
gisteren

© 2017   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden